Vision & Historie

"All people deserve to look their best"

Holistic Beauty er for mig en klinik, hvor fagligheden er på plads og hvor alle er velkomne. Det vigtigste for mig er, at klienterne oplever forbedringer, god service og grundig rådgivning både før, under og efter en behandling - hver gang.
Min mission og mit formål med at være i denne branche, er at hjælpe især kvinder. Selvværd og selvforkælelse er vigtigt for, at vi kan trives og udfolde os som de fantastiske kvinder, vi hver især er. Vores hud er vores visitkort. Bag makeup, fancy tøj og smykker, er det grundlaget, vi ser og reflekterer vores følelser på. Kvinder er unikke, og vi kan klare langt det meste. Være karrierekvinder, føde børn, være gode mødre, døtre, kærester osv. Vi kan føle os friske og Fit for fight, men hvis spejlet viser os noget andet, er det desværre også det, vi begynder at føle. Når du kommer hos mig og Holistic Beauty, sætter vi altid vores egen signatur på dine behandlinger og hjemmepleje. Vi læser altid din hud, inden vi starter behandlingen. Vi har ingen standardprocedure, da vi alle er unikke og har forskellige behov. Vi skræddersyr derfor alt til lige netop din hud og krops behov, alt efter hvad den går igennem på pågældende tidspunkt. Vi skaber altid synlige resultater, så du igen kan føle, at din hud passer bedre til dit spejlbillede, du ønsker. Vi elsker at dele ud af vores skønhedstips og dele vores store viden med vores søde kunder. Følg med og få brugbare skønhedstips, mine favoritritualer og plejende selvforkælelse på bloggen, Instagram og YouTube

Tilblivelsen af Holistic Beauty

Som 14 årig kom jeg til Danmark efter at have boet med min mor og mine 5 søskende i Asien. Helt tilbage fra mine bedsteforældres tid har vi også haft et familiedrevet hotel, med dertil hørende restaurant, på en lille ø, der hedder Lamu i Kenya. Det bliver den dag i dag drevet af min tante Carol og min storebror Ray.
Som man nok hurtigt kan regne ud, så kommer jeg fra en meget international familie og vil altid være tæt knyttet til Asien og Afrika, da jeg har en masse venner og familie, som stadigvæk bor der.
Jeg startede i beautybranchen, da jeg var 17 år gammel og har været en del af branchen i snart 18 år. Interessen for faget har jeg altid haft. Jeg kan huske, at jeg helt tilbage fra 13 års alderen lagde make-up på mine veninder og deres søstre. Det udviklede sig hurtigt til, at jeg også ordnede deres hår og begyndte at rette bryn på dem. Jeg ville så gerne hjælpe dem med at se flotte ud, især dem der blev drillet med deres udseende som teenager. Det var noget jeg kunne relatere til, for jeg havde heller ikke selv den flotteste hud som teenager og prøvede desperat at skjule det med alt for meget make-up. Da jeg startede i praktik som 17 årig, fandt jeg hurtigt ud af, at der var en masse ting, man kunne gøre for at få en pænere hud. Endelig kunne jeg lære alle metoderne til at få en smuk hud og ikke bruge alt den make-up hver dag - I was Hooked!

Som årerne gik blev jeg dygtigere og dygtigere, mest af alt fordi jeg har en passion for hudpleje, og fordi jeg vil være den bedste. Jeg har arbejdet på nogle af Københavns bedste klinikker, og jeg har I en årrække været tilknyttet de store Hoteller i Kbh som hudplejebehandler for deres udenlandske VIP gæster. Efter en del år i branchen og med en masse erfaring i bagagen følte jeg, at det var tid til at realisere min drøm om at blive klinikejer and so it began... 
Holistic Beauty er mit andet barn, og jeg elsker hvert et minut, som jeg bruger på mine klienter og sammen med mit dygtige personale. Mine mange års erfaring og kompetencer har jeg fået igennem en masse efteruddannelser og kurser både i Danmark, men også rundt omkring i Europa, hvor jeg er blevet undervist af nogle af de førende i min branche. Jeg holder mig altid opdateret mht. hvilke nye produkter, behandlinger og maskiner, der dukker op på markedet. Det er vigtigt for mig, at jeg hele tiden kan tilbyde de bedste behandlinger og produkter til mine klienter. Hos Holistic Beauty tager vi altid udgangspunkt i den enkelte klients hudtype og problemstilling, så vi sikrer os et optimalt behandlingsforløb og en fuldt ud tilfreds klient. Tilbage til hvad jeg nævnte tidligere, så er jeg meget engageret og motiveret mht. mit arbejde for alle fortjener, at have det godt med sig selv og en flot og en sund hud, er et rigtig godt sted at starte. 
- Af Christina Coco, grundlægger & ejer.