Kunder

Her kan du læse et lille udsnit af vores kundeoplevelser hos Holistic Beauty. Vi håber, at du kan relatere til det og få ønsket om få din egen oplevelse hos Holistic Beauty. 

 

Kunde hos Holistic Beauty

"Jeg sidder og kigger på før/efter billeder. Wow. TAK ❤️❤️❤️ endelig kan jeg vise mig selv i offentligheden uden makeup og uden at føle mig dårligt tilpas. Du har reddet mit ansigt!! Glæder mig til min tid om to uger 🙏🏼🙏🏼"


Sabina Sciolla, Kunde hos Holistic Beauty

"Jeg har haft problemer med min hud i mange år og også prøvet forskellige behandlere gennem tiden. INGEN har dog formået at skabe de resultater for min hud som den utrolig dygtige Christina Coco har. Jeg har efterhånden gået hos hende en del del år og hun er UDEN tvivl den bedste i branchen!! 

Inden hver behandling starter, læser hun altid op på ens journal for at sikre, at man får den bedste behandling. Jeg giver hende altid frie hænder til at give mig, den behandling, hun synes, vil være bedst for min hud, fordi jeg stoler 100% på hendes ekspertice - og den slår aldrig fejl. Man føler virkelig, at man er i de bedste og mest kompetente hænder. Og så er hun også skide sød! Jeg kan kun give min bedste anbefaling til Christina Coco og Holistic Beauty". 

Malina Benedicte Mølmer, Kunde hos Holistic Beauty. 18. oktober 2019

"Igennem de sidste 3 år er jeg blevet vokset (sugar) af Christina. Resultatet er altid upåklageligt og selskabet er fantastisk! Stemningen i klinikken er så hyggelig og alle medarbejdere er søde. Man føler sig med det samme velkommen og taget sig godt af. Jeg er i tidens løb blevet vokset flere forskellige steder, men efter jeg fandt holistic beauty kommer jeg aldrig til at gå et andet sted. 🌸 så.. vi ses en gang om måneden de næste 40-50 år. Give or take 😂"
 

Kunde hos Holistic Beauty

" Tak Christina Coco og Holistic Beauty. Efter at have fulgt jeres vejledning omkring produkter og behandlinger, og brugen af dem, har jeg nu fået dette fantastiske resultat! Og dette er kun efter et par uger! Min hud har aldrig været så mættet af fugt og fin i strukturen som den er nu, så jeg er virkelig taknemmelig. Ps: intet filter brugt".


Solveig Bruun, Kunde hos Holistic Beauty, 26. september 2019

"Klinik med dejlig atmosfære, professionelle behandlere som altid møder kunden med dedikation og imødekommenhed. Man går altid derfra med de bedste resultater. Fantastisk resultat".


Kunde hos Holistic Beauty

" Kære Holistic Beauty Team og en særlig tak til Maria. For første gang har jeg været til undervisning på mit studie uden andet make up i hovedet end CC cream fra pHformula. Tak for at have givet mig en almindelig hud igen. Jeg glæder mig hver gang jeg skal til behandling!"


Kunde hos Holistic Beauty

"Jeg har i længere tid gået til hudlæge, spist flere medikamenter og brugt forskellige cremer mod min acne, desværre alt sammen uden held. Efter jeg stoppede med flere års brug af P-piller gik min hud helt amok og min acne blev værre og jeg var desperat efter hjælp for at få “min hud” tilbage.

Jeg fandt Holistic Beauty på Instagram og følte at jeg kunne se mig selv i deres tilgang til hudpleje. Jeg fik min første kemisk peeling for nogle måneder tilbage og har for nyligt fået min 3. Det er det bedste jeg har gjort og intet andet jeg har prøvet har været så effektivt. 

Jeg har brugt hjemmepleje anbefalet af Christina som også udførte mine behandlinger og jeg havde ikke turde håbe på det resultat jeg har fået i dag. Stort tak og kæmpe ros til Christina og Holistic Beauty!"
 

Lonnie Rubino, Kunde hos Holistic Beauty, 12. juli 2019

"Jeg har fået ansigtsbehandlinger igennem 4 år hos Holistic Beauty. Jeg er fast kunde fordi jeg fra første gang mærkede resultater og rådgivning der virker". 

Neslihan Paso, Kunde hos Holistic Beauty, 24. april 2019

"Skønt sted med super betjening ❤️🌟"

 

Mizba Kalyal Sabir, Kunde hos Holistic Beauty, 8. marts 2019

"Den bedste service bliver helt klart fast kunde her frem over. Københavns bedste hudplejeklinik de sødeste mennesker fik anbefalet denne klinik så bookede en tid til at få ordnet mine bryn hos Fie jeg følte mig så tryg og godt tilpas jeg kan varmt anbefal Holistic Beauty". 


Mia Holm, Kunde hos Holistic Beauty, 7. januar 2019

"Uden tvivl Danmarks bedste hudplejeklinik. 
Christina Coco er så vanvittig dygtig - den kvinde kan virkelig trylle med din hud - wauw! Den bedste og varmeste anbefaling herfra. Uden tvivl 5 stjerner  ❤️😄"

Kunde hos Holistic Beauty

"Kære Holistic Beauty team. Jeg vil blot have den ære at takke jer og Christina Coco for de fantastiske resultater jeg har fået med min hud og specielt min hage. Jeg har i flere år gået med disse røde knopper og været ved hudlæge/ læge flere gange og fået behandlinger af dem med piller og cremer osv. Intet hjalp og jeg har kastet mange penge efter ingenting og til sidst nærmest givet op... Lige ind til min veninde anbefalede jeres skønne klinik.

De første to billeder er fra januar i år 2018 og så hvordan min hage er den dag i dag. Billederne er på ingen måde redigeret.
 Jeg er evigtaknemlig for jeg ikke behøver skjule mit ansigt på samme måde mere. Tusind tusind tak. Jeg nyder stadig at komme hos jer hver 8 uge ca og bruge min hjemmepleje - og det vil jeg blive ved med! 

Obs. Billeder er sendt direkte fra kunden og der er intet filter brugt".  

Mette Nørgaard Muusfeldt, Kunde hos Holistic Beauty, 6. november 2018

"Jeg er blevet vokset i mange forskellige klinikker, men nu er jeg helt sikkert fast Brazilian kunde her. Det går hurtigt og forholdsvist smertefrit og så er det et flot og holdbart resultat".


Altina Miftari, Kunde hos Holistic Beauty, 8. august 2018

 

"Den varmeste anbefaling herfra! Er lige komme ud efter en ansigtsbehandling hos Christina Coco og en fantastisk spa behandling af Julie ! Tusind tak det hele var virkelig godt".
 

Christine Michelle Fosdam, Kunde hos Holistic Beauty, 20. juni 2018

"Skønt sted med super betjening".


 Jeanet Lundsgaard Christensen, Kunde hos Holistic Beauty, 2. juni 2018

"Jeg har efterhånden været der rigtig mange gange og jeg har ALDRIG haft en dårlig oplevelse. Man er altid I centrum og i de bedste hænder. De yder fantastisk service og behandling, og så er der altid gode råd og hjælp at hente! Jeg kommer aldrig til, at gå et andet sted hen".

 

Emilie Messmann, Kunde hos Holistic Beauty, 2. juni 2018

"Hos Holistic Beauty møder man professionalisme, tryghed og priser, der lever op til den behandling man får. Christina gør sit arbejde til punkt og prikke HVER gang!"


Tali Greenberg, Kunde hos Holistic Beauty, 13. maj 2018

"Virkelig fantastiske resultater og enormt imødekommende behandlere".
 

Ann Marie Thaulov Galby, Kunde hos Holistic Beauty, 11. maj 2018

"Helt fantastisk oplevelse! Det bliver helt klart ikke mit sidste besøg".
 

Fanny Augusta Bøgelund Christoffersen, Kunde hos Holistic Beauty, 28. marts 2018

"Uden sammenligning den bedste ansigtsbehandling jeg har fået til dato dygtige behandlere og smuk klinik".

 

Louise Bøgeskov Hou, Kunde hos Holistic Beauty, 14. marts 2018

"Har aldrig fået så professionel behandling som ved Christina! Og min hud har aldrig været smukkere <3".
 

Louise Friis, Kunde hos Holistic Beauty,  21. februar 2018

"Absolut det bedste sted hvis du virkelig skal have en massage der virker. Stemningen er hjemligt og man føler sig velkommen. 
Jeg kan på det varmeste anbefale Julie da hun forstår at mærke efter hvor der er behov for at sætte ind. Hun er opmærksom, rolig og man føler sig i helt utrolig gode hænder. Julie får mig til at glemme hverdagen og slappe 100 % af. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv og jeg kommer nu tilbage hele tiden:)".

Cecilie Syppli, Kunde hos Holistic Beauty, 29. september 2017

"Altid en kæmpe fornøjelse med synlige og mærkbare resultater❤❤"
 

Maria Maja, Kunde hos Holistic Beauty, 23. juli 2017

"Danmarks absolut bedste hudplejeklinik! Fra det minut jeg trådte ind ad dørene første gang, blev jeg mødt af det sødeste og mest kvalitetsbevidste menneske!!! Efter blot 5min. følte jeg mig så tryg og godt tilpas, at jeg bookede min første tid!! I over et år er jeg kommet regelmæssigt hos Holistic Beauty og jeg ville ikke undvære min selvforkælelse og dette fantastiske selskab for noget i verden.
Ikke nok med at jeg HVER gang bliver mødt med smil og kram, jeg føler mig også så tryg og i SÅ gode hænder at jeg bare beder Coco om at booke en ansigtsbehandling og VED at Coco giver mig det absolut bedste af det bedste for min hud samt råd og vejledning om hvordan jeg giver min hud optimal pleje efterfølgende.

Coco og Stine stod for at hjælpe mig inden jeg skulle have mit første photoshoot til min hjemmeside og resultatet var intet mindre end fantastisk!!! Deres kvalitetsbevidsthed og deres kærlighed og passion er den stærke og smukke drivkraft bag alt hvad de laver og jeg er SÅ taknemmelig - hver evig eneste gang!!

Holistic beauty har hjerte, passion og kvalitet!! Alt hvad man kunne ønske sig fra sin kosmetolog - og meget, meget mere!! Mine absolut BEDSTE anbefalinger til dette vidunderlige sted, midt i hjertet af smukke København <3".
 

Nina Ihlemann, Kunde hos Holistic Beauty, 26. februar 2017

"Søde og kompetente mennesker og meget smuk klinik. En fornøjelse".
 

Sidsel Koch Hansen, Kunde hos Holistic Beauty, 25. november 2016

"Har været yderst tilfreds de gange jeg har været der. Super søde og kompetente mennesker :)".

Michael Avenue Jensen, Kunde hos Holistic Beauty, 28. oktober 2016

"Altid gode vibes"
 

Olivia Allure Sommer, Kunde hos Holistic Beauty, 4. oktober 2016

"Fik en Shellack behandling købt gennem downtown og det er nok det pæneste resultat jeg nogensinde har fået- plus at Simone bare var super sød og professionel� super lækkert sted!"
 

Sanne Christensen, Kunde hos Holistic Beauty, 19. september 2016

"Har kun haft fantastiske oplevelser med shellac hos Simone. Hun er virkelig kompetent og sød!"
 

Emilie Jæger, Kunde hos Holistic Beauty, 16. september 2016

"Stor fan! ❤️"

Sandralina Noohr, Kunde hos Holistic Beauty, 8. juli 2016

"Jeg har fået 2 ud af 6-8 cupping behandlinger, hos Holistic Beauty. Jeg er meget glad for mit resultat indtil videre og både stefan og christina er helt fantatiske og være i selvskab med".
 

Chanette Markussen, Kunde hos Holistic Beauty, 7. juli 2016

"Simone laver virkelig smukke shellac negle ... er såå glad og tilfreds ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

 

Emilie Lilja, Kunde hos Holistic Beauty, 20. maj 2016

"Jeg er nu blevet fast inventar hos Holistic Beauty, takket være deres høje serviceniveau, kompetence, erfaring og fantastiske behandlinger!!!"

Lena Esmail Tekaia, Kunde hos Holistic Beauty, 20. maj 2016

"UBESKRIVELIGT GENNEMFØRT ! Må erkende at jeg har fundet danmarks dygtigste hudspecialist. Hun befinder sig her, i noget så smukke lokaler. For ikke at glemme behandlingen fra start til slut, yderst gennemført til perfektion. Tusind tak Christina".


Bettina Mayann, Kunde hos Holistic Beauty, 24. april 2016

"De ved hvad de snakker om! Min hud har aldrig været pænere efter Christina og Stefan har haft fingre i den".
 

Anne Schjødt Nyrop-Larsen, Kunde hos Holistic Beauty, 9. april 2016

"Har været fast kunde i mange år, da de er absolut byens bedste. Fantastisk sted og behandlinger". 


Birgitte Pihl, Kunde hos Holistic Beauty, 30. marts 2016

"Helt igennem top behandling"
 

Elisa Lykke, Kunde hos Holistic Beauty, 9. februar 2016

"Service på højt niveau, kompetent sødt personale, smukke omgivelser- en følelse af at være hjemme og virkelig fantastiske behandlinger på menuen".
 

Spogmaj Mazari, Kunde hos Holistic Beauty, 23. januar 2016 

"Professional and knows how to manage a stressful situation☺"

Sidsel Pultz Jacobsen, Kunde hos Holistic Beauty, 22. januar 2016

"Intet mindre end helt igennem fantastisk oplevelse at komme i denne smukke klinik med rart og smilende personale. Tak for en dejlig oplevelse".


Claire Eve Cournede, Kunde hos Holistic Beauty, 13. januar 2016

"Du finder ingen bedre klinik i kbh".'

 

Hanne Keis, Kunde hos Holistic Beauty, 13. januar 2016

"De BEDSTE i branchen!!! TOP klasse behandlinger og service! LOVE U! ;-) ;-)"
 

Niaz Nahavandi, Kunde hos Holistic Beauty, 12. januar 2016

"UBETINGET DE BEDSTE i DK!!!!!!

DEN BEDSTE SERVICE OG DE BEDSTE BEHANDLINGER
ALLE PENGENE VÆRD!!!"


Daniella Maria Hedehøj, Kunde hos Holistic Beauty, 28. december 2015

"Menneskerne bag Holistic Beauty er fantastiske! Altid god behandling:)"