Her kan du læse et lille udsnit af vores kundeoplevelser hos Holistic Beauty. Vi håber, at du kan relatere til det og få ønsket om få din egen oplevelse hos Holistic Beauty. 


Malina Benedicte Mølmer, Kunde hos Holistic Beauty

"Igennem de sidste 3 år er jeg blevet vokset (sugar) af Christina. Resultatet er altid upåklageligt og selskabet er fantastisk! Stemningen i klinikken er så hyggelig og alle medarbejdere er søde. Man føler sig med det samme velkommen og taget sig godt af. Jeg er i tidens løb blevet vokset flere forskellige steder, men efter jeg fandt holistic beauty kommer jeg aldrig til at gå et andet sted. 
🌸 så.. vi ses en gang om måneden de næste 40-50 år. Give or take 😂"


Kunde hos Holistic Beauty
"Jeg sidder og kigger på før/efter billeder. Wow. TAK ❤️❤️❤️ endelig kan jeg vise mig selv i offentligheden uden makeup og uden at føle mig dårligt tilpas. Du har reddet mit ansigt!! Glæder mig til min tid om to uger 🙏🏼🙏🏼"
Sabina Sciolla, Kunde hos Holistic Beauty
"Jeg har haft problemer med min hud i mange år og også prøvet forskellige behandlere gennem tiden. INGEN har dog formået at skabe de resultater for min hud som den utrolig dygtige Christina Coco har. Jeg har efterhånden gået hos hende en del del år og hun er UDEN tvivl den bedste i branchen!! 
Inden hver behandling starter, læser hun altid op på ens journal for at sikre, at man får den bedste behandling. Jeg giver hende altid frie hænder til at give mig, den behandling, hun synes, vil være bedst for min hud, fordi jeg stoler 100% på hendes ekspertice - og den slår aldrig fejl. Man føler virkelig, at man er i de bedste og mest kompetente hænder. Og så er hun også skide sød! Jeg kan kun give min bedste anbefaling til Christina Coco og Holistic Beauty". 


Anbefaling af kemisk peeling, Nynne, Kunde hos Holistic Beauty
"I oktober 2016 begyndte mit ansigt at slå ud med akne. Da jeg i starten af mine 20’ere var blevet medicinsk behandlet for voldsom akne var jeg meget frustreret over det. Jeg blev, af min chef, sendt til Christina Coco og Holistic Beauty. 

Jeg anede derfor ikke, hvad jeg skulle. Jeg bad bare til, at min hud i ansigtet kunne blive bedre. Christina Coco kiggede min hud igennem og forklarede mig meget forståeligt, hvordan hun kunne hjælpe mig. Hun anbefalede, at vi startede med en kemisk peeling og startede et forløb op med et antal peelinger henover nogle måneder, så huden kunne komme på rette køl igen. Derudover kunne hun se, at min hud havde ar fra min tidligere akne og dette ville jeg evt. også kunne slippe af med.

Udover, at Christina Coco er en utrolig venlig person, som får en til at føle sig afslappet og tryg i hendes hænder, så er hun god til at forklare behandlingen både før, under og efter behandling.


Jeg har aldrig været ved en behandler, som uden egentligt at have spurgt mig, kunne fortælle mig de daglige problemer, som jeg havde med min hud. Fx at jeg følte at min hud hurtigt kom til at skinne i løbet af dagen, at jeg kunne give min hud enormt meget fugt, men stadig føle, at den strammede og at min makeup hurtigt nærmest ”krakelerede”, selvom jeg havde renset og behandlet huden godt inden.

Da jeg jo havde døjet med uren hud, så passer jeg meget på min hud og er meget forfængelig omkring den og de ting, som Christina Coco påpegede havde faktisk altid irriteret mig. Så jeg gik meget fortrøstningsfuldt og håbefuldt ind i hendes behandling.

Da en kemisk peeling jo er en skrap behandling, så fortalte Christina Coco mig alt, hvad jeg kunne forvente mig af behandlingen. Og ja, det gør da lidt ondt i ca. 15 min mens peelingen foregår. Og ja, ens ansigt ser lidt sjov ud, når huden begynder at regenerer sig selv og derfor skaller. MEN det er det hele værd, når man ser resultatet!

Allerede to dage efter min første behandling forsvandt min akne så stille og har slet ikke været tilbage på den måde igen. Dette var selvfølgelig hovedformålet med behandlingen, men jeg fik også en helt ny ansigtsglød og min huds teksturer begyndte at være tydeligt forandret.
Det største kompliment glemmr jeg aldrig, da min kæreste en dag helt umotiveret sagde til mig ”Nynne, det har virkelig givet en forskel med de behandlinger. Din hud har slet ikke det her grå udtryk mere. Den har fået den smukkeste glød!”.

Og denne kommentar kom efter kun to peelinger: 
Jeg kan kun anbefale alle at gøre det, da det giver en så stor forandring for ens hud og jeg har aldrig oplevet en behandling, som har været så tydelig for andre at se forandringen ved, men jeg kan selv skrive under på, at jeg i særdeleshed selv kan se den og jeg ville ønske, at jeg havde kendt til behandlingen tidligere.

Så alle kan tryg læne sig tilbage og lade Christina Coco og Holistic Beauty gøre deres arbejde med at gøre os til smukkere udgaver af os. De er fantastiske!".


Tak Christina Coco og Holistic Beauty; Kunde hos Holistic Beauty

"Efter at have fulgt jeres vejledning omkring produkter og behandlinger, og brugen af dem, har jeg nu fået dette fantastiske resultat!
Og dette er kun efter et par uger! Min hud har aldrig været så mættet af fugt og fin i strukturen som den er nu, så jeg er virkelig taknemmelig.

Ps: intet filter brugt".Kære Holistic Beauty Team og en særlig tak til Maria; Kunde hos Holistic Beauty
"For første gang har jeg været til undervisning på mit studie uden andet make up i hovedet end CC cream fra pHformula. 

Tak for at have givet mig en almindelig hud igen. 
Jeg glæder mig hver gang jeg skal til behandling!"Kunde hos Holistic Beauty
"Jeg har i længere tid gået til hudlæge, spist flere medikamenter og brugt forskellige cremer mod min acne, desværre alt sammen uden held. Efter jeg stoppede med flere års brug af P-piller gik min hud helt amok og min acne blev værre og jeg var desperat efter hjælp for at få “min hud” tilbage.

Jeg fandt Holistic Beauty på Instagram og følte at jeg kunne se mig selv i deres tilgang til hudpleje. Jeg fik min første kemisk peeling for nogle måneder tilbage og har for nyligt fået min 3. Det er det bedste jeg har gjort og intet andet jeg har prøvet har været så effektivt. 

Jeg har brugt hjemmepleje anbefalet af Christina som også udførte mine behandlinger og jeg havde ikke turde håbe på det resultat jeg har fået i dag. Stort tak og kæmpe ros til Christina og Holistic Beauty!"


Kunde hos Holistic Beauty
"Kære Holistic Beauty team 
Jeg vil blot have den ære at takke jer og Christina Coco for de fantastiske resultater jeg har fået med min hud og specielt min hage.

Jeg har i flere år gået med disse røde knopper og været ved hudlæge/ læge flere gange og fået behandlinger af dem med piller og cremer osv.

Intet hjalp og jeg har kastet mange penge efter ingenting og til sidst nærmest givet op... Lige ind til min veninde anbefalede jeres skønne klinik.

De første to billeder er fra januar i år 2018 og så hvordan min hage er den dag i dag. Billederne er på ingen måde redigeret.
Jeg er evigtaknemlig for jeg ikke behøver skjule mit ansigt på samme måde mere. Tusind tusind tak.

Jeg nyder stadig at komme hos jer hver 8 uge ca og bruge min hjemmepleje - og det vil jeg blive ved med! 

Billeder er sendt direkte fra kunden og der er intet filter brugt". 
Lonnie Rubino, Kunde hos Holistic Beauty
"Jeg har fået ansigtsbehandlinger igennem 4 år hos Holistic Beauty. Jeg er fast kunde fordi jeg fra første gang mærkede resultater og rådgivning der virker". 


Mizba Kalyal Sabir, Kunde hos Holistic Beauty
"Den bedste service bliver helt klart fast kunde her frem over. Københavns bedste hudplejeklinik de sødeste mennesker fik anbefalet denne klinik så bookede en tid til at få ordnet mine bryn hos Fie jeg følte mig så tryg og godt tilpas jeg kan varmt anbefal Holistic Beauty". 


Mia Holm, Kunde hos Holistic Beauty
"Uden tvivl Danmarks bedste hudplejeklinik. 
Christina Coco er så vanvittig dygtig - den kvinde kan virkelig trylle med din hud - wauw! Den bedste og varmeste anbefaling herfra".


Mette Nørgaard Muusfeldt, Kunde hos Holistic Beauty
"Jeg er blevet vokset i mange forskellige klinikker, men nu er jeg helt sikkert fast Brazilian kunde her. Det går hurtigt og forholdsvist smertefrit og så er det et flot og holdbart resultat".


Altina Miftari, Kunde hos Holistic Beauty
"Den varmeste anbefaling herfra! Er lige komme ud efter en ansigtsbehandling hos Christina Coco og en fantastisk spa behandling af Julie ! Tusind tak det hele var virkelig godt".

 
Anne Sofie Anderson, Kunde hos Holistic Beauty
"Elsker servicen og den måde man føler sig velkommen".


Jeanet Lundsgaard Christensen, Kunde hos Holistic Beauty
"Jeg har efterhånden været der rigtig mange gange og jeg har ALDRIG haft en dårlig oplevelse. Man er altid I centrum og i de bedste hænder. De yder fantastisk service og behandling, og så er der altid gode råd og hjælp at hente! Jeg kommer aldrig til, at gå et andet sted hen".


Emilie Messmann, Kunde hos Holistic Beauty
"Hos Holistic Beauty møder man professionalisme, tryghed og priser, der lever op til den behandling man får. Christina gør sit arbejde til punkt og prikke HVER gang!"


Tali Greenberg, Kunde hos Holistic Beauty
"Virkelig fantastiske resultater og enormt imødekommende behandlere".


Ann Marie Thaulov Galby, Kunde hos Holistic Beauty
"Helt fantastisk oplevelse! Det bliver helt klart ikke mit sidste besøg".


Fanny Augusta Bøgelund Christoffersen, Kunde hos Holistic Beauty
"Uden sammenligning den bedste ansigtsbehandling jeg har fået til dato �dygtige behandlere og smuk klinik".


Louise Bøgeskov Hou, Kunde hos Holistic Beauty
"Har aldrig fået så professionel behandling som ved Christina! Og min hud har aldrig været smukkere <3".


Louise Friis, Kunde hos Holistic Beauty
"Absolut det bedste sted hvis du virkelig skal have en massage der virker. Stemningen er hjemligt og man føler sig velkommen. 
Jeg kan på det varmeste anbefale Julie da hun forstår at mærke efter hvor der er behov for at sætte ind. Hun er opmærksom, rolig og man føler sig i helt utrolig gode hænder. Julie får mig til at glemme hverdagen og slappe 100 % af. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv og jeg kommer nu tilbage hele tiden:)".


Louise Skafte, Kunde hos Holistic Beauty
"Bedste hudpleje i København!"

Cecilie Syppli, Kunde hos Holistic Beauty
"Altid en kæmpe fornøjelse med synlige og mærkbare resultater❤❤"


Maria Maja, Kunde hos Holistic Beauty
"Danmarks absolut bedste hudplejeklinik! Fra det minut jeg trådte ind ad dørene første gang, blev jeg mødt af det sødeste og mest kvalitetsbevidste menneske!!! Efter blot 5min. følte jeg mig så tryg og godt tilpas, at jeg bookede min første tid!! I over et år er jeg kommet regelmæssigt hos Holistic Beauty og jeg ville ikke undvære min selvforkælelse og dette fantastiske selskab for noget i verden.
Ikke nok med at jeg HVER gang bliver mødt med smil og kram, jeg føler mig også så tryg og i SÅ gode hænder at jeg bare beder Coco om at booke en ansigtsbehandling og VED at Coco giver mig det absolut bedste af det bedste for min hud samt råd og vejledning om hvordan jeg giver min hud optimal pleje efterfølgende.

Coco og Stine stod for at hjælpe mig inden jeg skulle have mit første photoshoot til min hjemmeside og resultatet var intet mindre end fantastisk!!! Deres kvalitetsbevidsthed og deres kærlighed og passion er den stærke og smukke drivkraft bag alt hvad de laver og jeg er SÅ taknemmelig - hver evig eneste gang!!

Holistic beauty har hjerte, passion og kvalitet!! Alt hvad man kunne ønske sig fra sin kosmetolog - og meget, meget mere!! Mine absolut BEDSTE anbefalinger til dette vidunderlige sted, midt i hjertet af smukke København <3".

Nina Ihlemann, Kunde hos Holistic Beauty
"Søde og kompetente mennesker og meget smuk klinik. En fornøjelse".


Sidsel Koch Hansen
, Kunde hos Holistic Beauty
"Har været yderst tilfreds de gange jeg har været der. Super søde og kompetente mennesker :)".

Olivia Allure Sommer, Kunde hos Holistic Beauty
"Fik en Shellack behandling købt gennem downtown og det er nok det pæneste resultat jeg nogensinde har fået- plus at Simone bare var super sød og professionel� super lækkert sted!"


Sandralina Noohr, Kunde hos Holistic Beauty
"Jeg har fået 2 ud af 6-8 cupping behandlinger, hos Holistic Beauty. Jeg er meget glad for mit resultat indtil videre og både stefan og christina er helt fantatiske og være i selvskab med".


Lena Esmail Tekaia, Kunde hos Holistic Beauty
"UBESKRIVELIGT GENNEMFØRT ! Må erkende at jeg har fundet danmarks dygtigste hudspecialist. Hun befinder sig her, i noget så smukke lokaler. For ikke at glemme behandlingen fra start til slut, yderst gennemført til perfektion. Tusind tak Christina".


Emilie Lilja, Kunde hos Holistic Beauty
"Jeg er nu blevet fast inventar hos Holistic Beauty, takket være deres høje serviceniveau, kompetence, erfaring og fantastiske behandlinger!!!"


Anne Schjødt Nyrop-Larsen, Kunde hos Holistic Beauty
"Har været fast kunde i mange år, da de er absolut byens bedste. Fantastisk sted og behandlinger". 


Elisa Lykke, Kunde hos Holistic Beauty
"Service på højt niveau, kompetent sødt personale, smukke omgivelser- en følelse af at være hjemme og virkelig fantastiske behandlinger på menuen".

 
Claire Eve Cournede, Kunde hos Holistic Beauty
"Du finder ingen bedre klinik i kbh".


Hanne Keis, Kunde hos Holistic Beauty
"De BEDSTE i branchen!!! TOP klasse behandlinger og service! LOVE U! ;-) ;-)"


Sidsel Pultz Jacobsen, Kunde hos Holistic Beauty
"Intet mindre end helt igennem fantastisk oplevelse at komme i denne smukke klinik med rart og smilende personale. Tak for en dejlig oplevelse".


- Niaz Nahavandi, Kunde hos Holistic Beauty
"UBETINGET DE BEDSTE i DK!!!!!!
DEN BEDSTE SERVICE OG DE BEDSTE BEHANDLINGER
ALLE PENGENE VÆRD!!!"


Daniella Maria Hedehøj, Kunde hos Holistic Beauty
"Menneskerne bag Holistic Beauty er fantastiske! Altid god behandling:)"