HIFU Ansigtsbehandlinger hos Holistic Beauty

Vi er superglade og stolte over at kunne fortælle, at vi som nogle af de første i Danmark, nu kan tilbyde unikke og banebrydende behandling med HIFU. HIFU vil blive udført at vores kosmetisk sygeplerske Mette, som netop er startet i dag 2. September 2019. 

Hvad er HIFU?
HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) er ultralyd og er en markant anderledes energiform end hvad vi kender fra f.eks IPL, Laser og RF. 

HIFU er mere skånsomt og beskadiger ikke hudens overflade, men trænger derimod ned i dybden og arbejder på de strukturelle svagheder i huden i form af tab af kollagen og elastin som naturligt sker når huden ældes. HIFU skaber en sammentrækning og opstramning af vævet samtidig med at der dannes nye kollagene fibre i huden. Hvad kan HIFU?
Tidligere har det kun været muligt at trænge ned i disse dybder vha. kirurgi. Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, opstrammer løs hud, samt øger produktionen af hudceller og kollagene- og elastine fibre.
Efter kun én behandling med HIFU opnås unikke og foryngende resultater. De første resultater ses efter 3-4 uger, mens det optimale resultat ses efter 6 måneder.
Det færdige resultat holder i gennemsnit fra 8 måneder og op til et år.
HIFU kan behandle:
Pandelinjer, øjenomgivelser (kravetæer og løft af øjenbryn), kinder, dobbelthage,
"kalkunhals", kæbelinje, acne-ar. 

Behandlingen skræddersys til netop dine ønsker og behov.

 


Behandlingstid:
Behandlingstiden varer mellem 30 - 90 minutter afhængigt af området, der behandles. Derudover skal der påregnes tid til konsultation og hudanalyse, hvor de områder, der skal behandles, bliver markeret. 

Ingen bivirkninger og sygedage:
HIFU er en sikker, effektiv, smertefri og non-invasiv behandlingsform. Du kan gå direkte på arbejde eller til fest efter endt behandling! Så hvis du vil have alle effekterne af et ansigtsløft, men vil undgå risici ved operation, fuld narkose og evt. efterfølger, så er HIFU svaret for dig!
 

Behandlingerne: 
Resultaterne af de kosmetiske ultralydsbehandlinger varierer fra person til person og afhænger af alder samt hudens tilstand og kvalitet. Det samme gælder behovet for opfølgende HIFU-behandlinger. 

HIFU Facelift: I hudens dybeste lag (4,5 mm + 3 mm) skabes der en sammentrækning og en opstramning af underhuden. De første resultater på fylde og løft viser sig efter 1-2 måneder. Det endelige behandlingsresultat afhænger af hudens kvalitet og tilstand og ses efter cirka 6 måneder. Ofte vil man have brug for en årlig HIFU Facelift for at vedligeholde resultatet.  (Kan med fordel suppleres af en Kollagenbooster eller Skinbooster)

HIFU Kollagenbooster: Denne behandling arbejder både i dybden (3 mm) og i overfladen (Skinbooster 1,5 mm) af huden. Der sættes gang i hudens kollagenproduktion, og udstrålingen boostes med øjeblikkelig effekt. Resultatet på øget fylde og spændstighed ses efter 1-2 måneder. (Kan foretages hver tredje måned).

HIFU Skinbooster: Behandlingen arbejder på fine linjer og rynker i overfladen (1,5 mm), forfiner og ensarter hudstrukturen og forbedrer udstrålingen med øjeblikkelig virkning. (Kan foretages en gang om måneden).

Priserne på behandlinger hos Holistic Beauty:
Gratis konsultation før HIFU: 0 kr. 
HIFU Ansigtsløft: 3.000,00 kr.
HIFU Ansigtsløft + halsløft: 4.500,00 kr.
HIFU Halsløft: 2.500 kr. 
HIFU Kollagen- og elastinbooster: 3.000 kr.
HIFU Follow Up: 0 kr. 

Alle priser inkluderer grundig hudanalyse.

LÆS MERE OM BEHANDLINGEN HER

BOOK DIN TID TIL EN HIFU BEHANDLING HER

Læs næste

Pleje af olieret hud

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.