Put The Freeze To Unwanted Fat

Holistic Beauty - Blog | CoolSlimming

Vi har glædet os til at introducere vores nyeste behandling hos Holistic Beauty:

CoolSlimming Fedtfrysning

CoolSliming™ er en revolutionerende fedtfrysning, kendt verden over som et kæmpe teknologisk gennembrud inden for fedtreduktion. Metoden er en smertefri og nænsom måde at komme uønsket fedt til livs på og kan benyttes til fedtophobninger på både store og små områder f.eks. ridebukselår og kærlighedshåndtag. Behandlingen kan også hjælpe med at fjerne løst fedt over hoften, på begge sider af taljen, maven og på ryggen.

For at fejre den nye behandling giver vi dig 20% rabat på CoolSlimming™ Fedtfrysning hele resten af September og oktober.

SE BEHANDLINGEN HER ELLER BOOK TID DIREKTE HER

HVORDAN FUNGERER FEDTFRYSNING MED COOLSLIMMING™?
CoolSlimming™ Fedtfrysning benytter avanceret køleteknologi til at bearbejde områder med ophobet fedt. CoolSlimming teknologien opløser fedtcellerne og reducerer uønsket fedt uden at ødelægge det omgivende væv. Når fedtceller udsættes for præcis afkøling, igangsættes en proces, der naturligt fjerner fedt. Teknisk sker der det, at triglycerid i fedtet bliver omdannet til et fast stof, når det udsættes for præcis afkøling. Med fedtfrysning nedkøler man fedtcellerne til - 11 grader og da en fedtcelle består af 80% vand vil den fryse til is, krakelere og blive nedbrudt. Den nedbrudte fedtcelle vil aldrig gendannes. 

ER COOLSLIMMING FEDTFRYSNING FARLIGT?
Nej, CoolSlimming™ Fedtfrysning er en skånsom og mild metode i forhold til fedtsugning. Der er ingen kirurgiske indgreb, ingen nåle, ingen bedøvelse og man kan gå på arbejde lige bagefter. Man kan opleve at få blå/røde mærker på huden. Disse forsvinder dog over tid og er ikke farlige. Nogen føler lidt ubehag lige når fedtfrysnings-behandlingen starter, da det strammer lidt. Det går dog hurtigt over for størstedelen af alle kunder. Hos Holistic Beauty benytter vi en beskyttende membran så huden ikke får frostskader. Vær opmærksom på, at mange klinikker har sparet denne del væk – så vær altid opmærksom på dette hvis du vælger, at få det lavet fedtfrysning et andet sted.

VIRKER COOLSLIMMING FEDTFRYSNING?
Fedtfrysning er medicinsk godkendt i EU og har derfor dokumenteret effekt. Der er dog stor forskel på, hvor god virkningen af fedtfrysningen er på den enkelte kunde. Inden fedtfrysning-behandlingen startes op, bliver fedtet målt således vi er klar over hvilken CoolSlimming Fedtfrysning-behandling der er bedst for netop dig. Du får tegnet på huden, dette kan dog vaskes af efterfølgende.

FØR OG EFTER BILLEDER AF FEDTFRYSNING

FØR OG EFTER FEDTFRYSNING AF BH-HÅNDTAG & FLANKER:


FØR OG EFTER FEDTFRYSNING AF MAVE OG BEN:

Læs næste

Sådan får du smuk efterårshud

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.