Cellulite Behandling – Små huller i huden

Cellulite er min absolut værste fjende. 80-90% af alle os kvinder har en eller anden form for cellulite, og desværre kan cellulite  være meget arvelig.

Men hvorfor får vi kvinder den her grimme oste-lignende hud? Årsagen er bindevævsstrukturen og dens reaktion på de kvindelige hormoner. Kvinders hud er mere elastisk, og har flere fedtceller i underhuden. Kollagenfibre som har til opgave at støtte huden, er arrangeret parallelt i kvinders hud, hvorimod mænds kollagenfibre er arrangeret i en netstruktur – men det totale antal fedtceller hos mænd og kvinder er ikke forskelligt.

Alt efter hvilken kost du spiser, kan fedtcellerne blive større. De forstørrede fedtceller trænger igennem de parallelt arrangerede kollagenfibre, bliver synlige på hudens overflade, og får det her lidt bulede udseende.

 

Bulerne er store fedtceller, som ikke kan holdes nede af bindevævet i underhuden. Disse fedtdepoter, der primært sidder på lårene, skyldes østrogen. Hormonet er også ansvarligt for kollagenfibrenes elasticitet. Fedtceller bliver meget større hos kvinder end hos mænd. Når cellulite først er opstået, kommer forskellige stofskifteproblemer til og forværrer situationen. Forstørrede fedtceller hæmmer lymfedrænage og blodgennemstrømning og væske bliver presset ud i det omkringliggende væv.

Cellulite Behandling med små huller i huden

Små huller i huden kan være en løsning! Man laver små huller i huden med en Beauty Mouse. Det er en rulle, som især bruges til behandling af cellulite.

Lår har en stor overflade, og i den forbindelse er en almindelig Dermaroller med en bredde på 20 mm relativt smal. Derfor er der udviklet Beauty Mouse, med tre indbyggede Dermarollers og i alt 480 mikronåle. Redskabet er designet, så det har en samlet rullebredde på 50 mm.

Der er mange fordele ved at bruge Beauty Mouse. Rullen stimulerer kollagen fibre væksten, den forbedrer mikrocirkulationen i huden og den hjælper til med at få hudplejeprodukters aktive ingredienser arbejdet dybere ned i huden. Så husk at brug en effektiv creme efter din rulning – alt andet ville være fjollet.

Se her en kort video, der viser hvordan du ruller korrekt med en Beauty Mouse:

Følg også Holistic Beauty på Instagram for at se mere om hvordan du ruller korrekt, og for at få yderligere inspiration.

Små huller i huden kan også behandle dit ansigt!

Små huller i huden er også en meget effektiv anti-age behandling på en helt naturlig måde. Den laver en synlig reduktion af mimiske rynker allerede efter den første behandling.

LÆS MERE OM MICRONEEDLING HER

BOOK DIN TID TIL EN BEHANDLING HER

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.