TV-kok og forfatter Ditte Julie Jensen svarer på spørgsmål om permanent makeup og Powderbrows.

Blogger, TV-kok, foredragsholder, forfatter og all around formidler af det søde liv, Ditte Julie Jensen, besvarer, i dette blogoplæg, på spørgsmål om hendes bryn som hun har fået semi-permanentet af Christina Coco, hos Holistic Beauty. Ditte Julie har fået den behandling, der hedder Powderbrows. Powderbrows er en semi-permanent makeup-teknik, hvor der ligges en skygge bag dine naturlige øjenbryn.
Dette skaber en skyggeeffekt, der giver et mere formfuldendt og udfyldt udtryk.
 
"Jeg har været heldig fra naturens side af, og fået nogle kraftige bryn, dog synes jeg altid der var huller, eller en ujævn kant eller andet  (Småfejl kan vi altid finde 🙈). En dag overtalte Coco mig til at få dem lavet ved hende - var så bange for de skulle se unaturlige ud eller for voldsomme - MEN nixenbixen. Jeg ligner mig selv, bare uden de små fejl, som jeg brugte tid på at rette hver morgen 💛. Men farver dem ikke eller gør noget andet (jo retter dem til), men ellers ikke. TAK fordi du lokkede Coco! 😍Så svaret er, jeg har fået lagt en skygge under mine bryn med permanent makeup, som jeg får frisket op 1 gang om året ca."
 
Du kan læse mere om permanent makeup og bestille tid til powderbrows, her

På billederne kan I se Ditte Julies smukke bryn in action - med og uden makeup 🔥
Følg med på skønne Ditte Julie Jensens blog her

Læs næste

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.