Zo Skin Health 3 Steps Peel ansigtsbehandling

 

Hvad er en ZO Skin Health 3 Steps Peel ansigtsbehandling?

ZO Skin Health 3 Steps Peel ansigtsbehandling eksfolierer de øverste lag af huden og stimulerer cellulærfunktionen i hudens dybere lag, mens den beroliger huden.
Det fantastiske ved denne ZO 3 Step Stimulerende Peel er, at den er velegnet til alle hudtyper. For de bedste resultater anbefaler vi omkring 3 peeling-behandlinger fordelt på 3-4 ugers mellemrum. Du vil se forskellen med det samme og du vil bemærke, at din hud er strammere, glattere og fået en fantastisk glød og udstråling.

DKK 1.295

Varighed på ZO Skin Health 3 Steps Peel ansigtsbehandling 55 min

Til en ZO Skin Health 3 Steps Peel ansigtsbehandling udføres følgende tre trin:

- Trin 1. Dette er selve påføringen af peelingen. Peelingen er en blanding af salicylsyre, trikloreddikesyre, og mælkesyrer, der fjerner det ydre lag af
epidermis, mens saponiner minimerer inflammation, og glycerin hjælper med at hydrere huden.

- Trin 2. Denne blanding påføres efter peelingen og her arbejdes der med at stimulere cellulærfunktionen, hvilket gøres på et dybt niveau af kollagenforbedring, opstrammende og reduktion af rynker, mens den giver antioxidantfordele og DNA-beskyttelse.

Trin 3. Anvendelse af Calming Cream Post procedure til lindring af huden. Denne cremebehandling bruges som et efterbehandlingsprodukt til at lindre hudirritation og rødme. Formuleringens rige hydrating genopfylder lipider for at genoprette hydreringsbalancen. Efter peelingen kan din hud have en gul tone, hvilket er helt normalt, og når du den efterfølgende dag vasker dit ansigt, vil det forsvinde igen. Du kan også bemærke, at din hud begynder at skalle lidt og kan gå lidt i reaktion, men dette varer kun et par dage.

OBS:

Når du vælger en målrettet ansigtsbehandling, har din behandler fokus på det resultat, som du ønsker at opnå. Du kan selv have en idé om, hvilken type behandling du mener at have brug for, men vi vil, i nogle tilfælde, guide dig til en anden behandling. Vi vil nemlig altid rådgive dig om din huds udfordringer og hvilken type behandling, der vil gavne dig bedst muligt ud fra din huds tilstand lige nu samt dit ønskede resultat. Vi tager din hud og din hudtilstand meget alvorligt og behandler den altid med stor professionalisme, uanset hvilken type behandling vi udfører, og hvilke produkter, samt eventuelle maskiner, vi bruger under dine behandlinger.

Vi guider dig igennem din behandlingsproces og sætter dig grundigt ind i din huds udfordringer. Vi anbefaler altid den rette hjemmepleje, og hvilke ingredienser din hud har brug for. Uanset om du ønsker at købe produkter eller ej, er det vores ansvar at forklare og guide dig igennem hvilke ingredienser, der vil gavne dig derhjemme, sådan at du kan opnå det bedste resultat. Alt noteres under din profil, således at vi altid kan gå tilbage og se, hvad din behandler har anbefalet dig.
Alt afhængig af din huds tilstand og hvilken type behandling du får, skal du altid forvente en helingsperiode. Nogle gange kortere eller længere end andre.

Eksempelvis kan din hud begynde at skalle meget 24-48 timer efter din behandling. Dette afhænger af hvilken type syre, der bliver brugt under behandlingen, og det kan efterlade nogle små mærker, som selvfølgelig forsvinder igen. Det er alt sammen en del af helingen, så bliv ikke forskrækket hvis det sker. Skulle det ske, bliver du guidet af din behandler om, hvad du selv kan gøre. 
For en hurtigere og flottere heling og behandlingsresultat er det altid godt, at du giver huden ekstra meget fugt op til din behandling. Start gerne 48-72 timer inden. Brug gerne nogle fugt sheetmasker eller ekstra af din fugtserum.

Kontakt klinikken:

Du er også meget velkommen til at besøge eller kontakte os på følgende info, hvis du har nogle spørgsmål vedr. ZO Skin Health 3 Steps Peel ansigtsbehandling:

Holistic Beauty
Ny Østergade 5, 2 sal
1101 København K
+45 31 31 10 03
info@holisticbeauty.dk

Book tid til ZO Skin Health 3 Steps Peel ansigtsbehandling her.

BOOK ONLINE

Vi sender en påmindelse til din e-mailadresse 25 timer før behandlingen. Således bliver du informeret om din aftale hos os.