OMTALER & ANBEFALINGER

Omtaler

Hvad mener kunder, journalister, kendte og bloggere om Holistic Beauty hudplejeklinik i København?

Mange kender heldigvis allerede en hel del til det arbejde, vi laver i vores hudplejeklinik i København og vores unikke holistiske tilgang til hudpleje.

Af og til er der også forskellige kunder, journalister, bloggere eller kendte personligheder, som vælger at skrive lidt om deres erfaring med vores os og vores behandlinger.

Det er vi altid helt vild glade for og stolte over, og selvfølgelig vil vi gerne fortælle om det, hver gang det sker.

Vi har samlet nogle af de mange historier, referencer og erfaringer, der er blevet skrevet om Holistic Beauty.

SE VIDEO MED DITTE ANDERSEN

KENDTE & INFLUENCERE SIGER...

UDTALELSE OM HOLISTIC BEAUTY

Iværksætter & forfatter
Ditte Julie Jensen

Jeg ligner mig selv, bare uden de små fejl, som jeg brugte tid på at rette hver morgen"

Jeg har været heldig fra naturens side af, og fået nogle kraftige bryn, dog synes jeg altid der var huller, eller en ujævn kant eller andet. (Småfejl kan vi altid finde).

En dag overtalte Coco mig til at få dem lavet ved hende, var så bange for de skulle se unaturlige ud eller for voldsomme, MEN nixen bixen.

Jeg ligner mig selv, bare uden de små fejl, som jeg brugte tid på at rette hver morgen.

Men farver dem ikke eller gør noget andet (jo retter dem til), men ellers ikke. TAK fordi du lokkede Coco!

Så svaret er, jeg har fået lagt en skygge under mine bryn med permanent make up, som jeg får frisket op 1 gang om året ca.

Følg med i Ditte Julies kreative verden her

UDTALELSE OM HOLISTIC BEAUTY

Model & influencer

Mathilde Gøhler

"Hun har virkelig genopbygget min hud"

Min hud er ret sensitiv, så jeg er forsigtig med, hvilken rens jeg bruger på min hud.

En der dog virkelig fungerer godt for mig er DermaQuests C, som jeg køber hos Holistic Beauty på Ny Østergade 5.

Der får jeg en ansigtsbehandling hver anden måned, hvor Christina ligesom nulstiller min hud.

Det er jeg meget afhængig af. Hun har virkelig genopbygget min hud, efter jeg begyndte at blive ret rød i huden.

Jeg troede faktisk, at jeg havde fået rosacea, men det har jeg heldigvis ikke. Det var bare en stresset og sensitiv hud.

Læs hele artiklen om Mathilde Gøhler og hendes skønhedsrutine her og følg hende på Instagram her 

UDTALELSE OM HOLISTIC BEAUTY

Skuespiller & blogger

Carla Chloe

"Resultaterne taler for sig selv".Efter min forskrækkelse over hvad laserbehandlinger og den hårde LA sol gjorde for min hud pigmentpletter über alles, fandt jeg i Danmark Coco fra Holistic Beauty. Hvor jeg i nu snart 2 år har fået kemisk peeling ansigtsbehandlinger.

I starten fik jeg 3 hver 6. uge, men nu er det nok nærmere en hver 3. måned eller sjældnere.

Resultaterne taler for sig selv. Der er mange der spørger til min hud - derfor deler jeg mine erfaringer, selvom det ikke er reklame eller sponsoreret.

Der er bare forskel på wellness ansigtsbehandlinger og en erfaren kosmetolog.

Det er ikke altid særlig behageligt at få disse behandlinger, fordi huden skaller af og bliver rød. Men hellere det end ingen effekt, tænker jeg.

Mød søde Carla Chloe og læs mere om hendes behandlinger her 

FLERE OMTALER..


"Jeg har haft problemer med min hud i mange år og også prøvet forskellige behandlere gennem tiden. INGEN har dog formået at skabe de resultater for min hud som den utrolig dygtige Christina Coco har. Jeg har efterhånden gået hos hende en del del år og hun er UDEN tvivl den bedste i branchen!!

Inden hver behandling starter, læser hun altid op på ens journal for at sikre, at man får den bedste behandling. Jeg giver hende altid frie hænder til at give mig, den behandling, hun synes, vil være bedst for min hud, fordi jeg stoler 100% på hendes ekspertise - og den slår aldrig fejl. Man føler virkelig, at man er i de bedste og mest kompetente hænder. Og så er hun også skide sød! Jeg kan kun give min bedste anbefaling til Christina Coco og Holistic Beauty. "

- Sabina

"Jeg har været i behandling hos Coco siden oktober 2019 som en "sidste udvej" for min urene hud, som bare ikke har villet gå væk de seneste 8 år - selv efter behandlinger ordineret af hudlægen, der eftersigende skulle løse problemet. Jeg havde stor angst for, at folk kom for tæt på mit ansigt, holdt mig ubevidst for munden og dækkede min pande med mit hår, når jeg talte med andre mennesker og var som ung kvinde i 20'erne i bund og grund rigtig ked af min hud.Behandlingerne hos Coco har gjort underværker; hun er meget professionel og forstående i sin tilgang til mine hudproblemer, hvilket tydeligt kan ses.

Jeg har sideløbende fulgt den hudplejerutine, som hun skræddersyer til mig, og kombinationen af de to gør tilsammen, at jeg i dag umotiveret får komplimenter for hvor flot og pæn min hud er blevet.
Det lindrer virkelig et ar på sjælen, jeg har haft længe, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Coco og Holistic Beauty."


"Kære Christina Coco og Holistic BeautyTusind tusind tak for jeres fantastiske kundeservice og vejledning i brug af produkter. Christina Coco - jeg er simpelthen SÅ glad og taknemmelig for al din hjælp og vejledning med min lidt problematiske hud, som du har klaret via online konsultation under nedlukningen.

Kæmpe tak fordi du altid er så sød og hurtig til at svare på mine mange spørgsmål. Jeg glæder mig meget til at besøge jer i klinikken.Rigtig dejlig dag til jer alle.

Kh. June"

"Uden tvivl Danmarks bedste hudplejeklinik.Christina Coco er så vanvittig dygtig - den kvinde kan virkelig trylle med din hud - wauw! Den bedste og varmeste anbefaling herfra. Uden tvivl 5 stjerner."

- Mia

"Det er mig, der takker for jeres skønne instagram med relevante og gode tips/videoer og den bedste kundeservice."

Kh. Rie Holmgaard


"Jeg har været i behandling hos Coco siden oktober 2019 som en "sidste udvej" for min urene hud, som bare ikke har villet gå væk de seneste 8 år - selv efter behandlinger ordineret af hudlægen, der eftersigende skulle løse problemet. Jeg havde stor angst for, at folk kom for tæt på mit ansigt, holdt mig ubevidst for munden og dækkede min pande med mit hår, når jeg talte med andre mennesker og var som ung kvinde i 20'erne i bund og grund rigtig ked af min hud.

Behandlingerne hos Coco har gjort underværker; hun er meget professionel og forstående i sin tilgang til mine hudproblemer, hvilket tydeligt kan ses. Jeg har sideløbende fulgt den hudplejerutine, som hun skræddersyer til mig, og kombinationen af de to gør tilsammen, at jeg i dag umotiveret får komplimenter for hvor flot og pæn min hud er blevet. Det lindrer virkelig et ar på sjælen, jeg har haft længe, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Coco og Holistic Beauty".

BOOK ONLINE

Vi sender en påmindelse til din e-mailadresse 25 timer før behandlingen. Således bliver du informeret om din aftale hos os.

TIL ONLINE BOOKING